Møllehuset i Visborg

166393154

12 minutter fra Feriecenter Øster Hurup ligger Møllehuset med plads til 20 personer.  Møllehuset er en historiske bygning tilhørende Visborggaard Slot og er placeret i skønne omgivelser med flot natur, stor sø og udsigt til slottet. Huset rummer i alt 10 værelser dobbeltværelser, 8 værelser med eget badeværelse og 2 værelser med fælles badværelse på gangen. Alle værelser har et stort vindues parti med unik udsigt, dobbeltseng, skrivebord, stol, tv,  nespressomaskine og indbygget skabe. Huset rummer derudover køkken med opvaskemaskine, spisestue med plads til 20 personer, opholdsstue med tv, badeværelse og vaskemaskine + tørretumbler. Der er adgang til have og stor terrasse hvor man kan nyde de smukke omgivelser.

Møllehuset er perfekt til jer, der ønsker en unik oplevelse med plads til den store familie, et ophold med vennerne eller til arrangementer med overnatning. Der er få minutters kørsel til Hadsund, Als og feriebyen Øster Hurup. Ved booking af Møllehuset får husets gæster fri adgang til vandlandet i Feriecenter Øster Hurup og Visborggaard Slotspark i dets åbningstider.

Priser og ledighed kan ses lige her: https://www.mollehus.dk/

 

 

 

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: