SOMMERHUS 95

Sommerhus 95: Sommerhuset med havkig og plads til hele familien.

Sommerhus 95 er et meget populært sommerhus, med 120 meter til Feriecenteret og med havkig. Sommerhuset er indrettet med 3 soveværelser, 2 badeværelser, et anneks med 2 sovepladser og en stor hems og huset køkken med plads til 3 personer. Især børn er vilde med, at sove sammen i den store hems, der tilmed har kig til havet. Der er to badeværelser i huset, hvor den ene har både spa og sauna. Sommerhuset har en øst-vendt terrasse, hvorfra der er havkig. Stort og dejligt sommerhus med plads til 6+4 personer. Sommerhus 95 har de perfekte rammer til en tur med familien eller vennerne i skønne Øster Hurup. Fra huset kan man nemt gå til vandlandet, byens centrum med flere butikker og så er at af Danmarks bedste ishuse placeret blot et par minutters gåtur fra huset.

Pris inkl. fri adgang til vandland, slutrengøring og internet. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: