SOMMERHUS 90

Sommerhus 90: I 2. klitrække med havkig

Hyggeligt og skønt sommerhus ved Østkystens bedste badestrand. Huset ligger i anden klitrække med udsigt til havet og strandens smukke natur. Her kan familien nyde en dejlig tur ved stranden eller boltre sig i Feriecenter Øster Hurups subtropiske badeland (30 grader), som ligger 9 minutters gang derfra. Huset har tre soveværelser og et badeværelse med en lille sauna. Sommerhuset har et dejligt køkken i romantisk stil med opvaskemaskine og stor spiseplads. Stuen indeholder en stor sofa og brændeovn. Huset har både vaskemaskine og tørretumbler. Kæledyr må gerne medbringes i sommerhus 90 mod gebyr på 250 kr. Huset er beliggende i et dejligt sommerhusområde og har havkig fra den ene side og en lukket have på den anden sider, derudover er to terrasser med havemøbler. Hus 90 er perfekt til familien, der gerne vil være tæt på stranden og naturen.

Når I booker dette meget hyggelige sommerhus med god plads til 6 personer i egen lukket have, er der mange muligheder for ferieoplevelser i Øster Hurup og omegn. GRATIS adgang til Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader) samt slutrengøring er inkluderet i prisen.

Prisen er inkl. fri adgang til subtropisk vandland, internet og slutrengøring. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

.

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: