SOMMERHUS 90

Sommerhus 90: I 2. klitrække med havkig

Hyggeligt og skønt sommerhus ved Østkystens bedste badestrand. Huset ligger i anden klitrække med udsigt til havet. Her kan familien nyde en dejlig tur ved stranden eller boltre sig i Feriecenter Øster Hurups subtropiske badeland (30 grader), som ligger 9 minutters gang derfra. Huset har tre soveværelser og et badeværelse med en lille sauna.

Når I booker dette meget hyggelige sommerhus med god plads til 6 personer i egen lukket have, er der mange muligheder for ferieoplevelser i Øster Hurup og omegn. GRATIS adgang til Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader) samt slutrengøring er inkluderet i prisen.

Prisen er inkl. fri adgang til subtropisk vandland, internet, vand og slutrengøring. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

.

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: