SOMMERHUS 86

Sommerhus 86: Luksus i 1. række til havet.

Dette lyse og rummelige sommerhus ligger lige ned til Øster Hurup badestrand og kun et stenkast fra Feriecenter Øster Hurup. Sommerhuset ligger 5 minutters gang fra centrum og byens hyggelige restauranter og butikker. Huset er omgivet af en stor græsplæne, hvor der er masser af plads for børnene at lege på, og mens de er ude at lege, kan forældrene tage en aftentur langs stranden og nyde aftensolen. Sommerhuset er indrettet med hems, et stort badeværelse med spa samt stort funktionsdygtigt køkkenalrum, så familien kan være samlet, mens der laves mad.

Pris inkl. fri adgang til vandland, slutrengøring, internet og vand. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

grader), samt slutrengøring er inkluderet i prisen.

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: