SOMMERHUS 82

Sommerhus 82: Det tætteste sommerhus på Feriecenter Øster Hurup

Moderne og hyggeligt sommerhus lige overfor Feriecenteret og 85 m fra Danmarks mest børnevenlige strand. Sommerhuset er nyt og moderne indrettet med plads til 6 personer. Der er 3 værelser og 1 badeværelse med mindre vaskemaskine. Det ene soveværelse er med 1 køjeseng og de 2 sidste soveværelser er med dobbeltsenge. Sommerhuset har et dejligt åbent køkken-alrum med stort køkken med spiseplads, hjørnesofa og brændeovn. Sommerhuset har endvidere også opvaskemaskine, TV samt internet. Hus 82 er et dejligt sommerhus med gå afstand til Danmarks bedste ishus Vaffelhuset, havnemiljø, butikker og flere resturanter. Sommerhuset er perfekt til familien, der gerne vil være nær centrum, stranden og feriecenterets aktiviteter. 

Pris inkl. fri adgang til vandland, slutrengøring, internet og vand. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

 

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: