SOMMERHUS 101

Skønne sommerhus 101 med plads til 6 personer.

Ønsker man en terrasse i solen, og hygge for hele familien er sommerhus 101 et godt bud. Huset er beliggende i gåafstand fra stranden (200 meter) og har 3 soveværelser.

Huset er beliggende på en stille vej, hvor man ugeneret kan nyde haven og huset. Sommerhus 101 er et rigtig romantisk hus, der indbyder til hygge og afslapning. Huset har en unik terrasse og er beliggende på en skøn naturgrund. Huset indeholder 3 værelser, badeværelse og et køkkenalrum med stue og køkken. Huset er indretning i en hyggelig retro stil, der indbyde til massere af hygge og idyl. Sommerhus 101 er et rigtig romantisk sommerhus, der har en skøn naturhave med god plads til at nyde solen og lange sommeraftner.

Når I booker dette meget hyggelige sommerhus med god plads til 6 personer i egen lukket have, er der mange muligheder for ferieoplevelser i Øster Hurup og omegn. I har samtidig GRATIS adgang til Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader) og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Prisen er inkl. fri adgang til subtropisk vandland, internet, vand og slutrengøring. Huset kan bookes for minimum 2. nætter. For booking, ring da på: 40347913 eller send en mail: info@vandlandsferie.dk

 

Skriv et svar

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: